2015. december 22., kedd

A Karácsony szelleme...


Ismét sok idönek kellett eltelnie, hogy jelentkezni tudjak, de hála Istennek, ennek csupa jó oka van.
November végétöl, hosszú-hosszú idö után elöször végre újra nálunk tölthetett Anyukám 3 hetet, amit már nagyon vártunk. Sokat sétáltunk, forraltbor és sült gesztenye illatú karácsonyi vásárokban jártunk, és esténként egy pohár jó bor mellett nagyokat beszélgettünk.
Mikor elérkezett a búcsú ideje, nagyon nehéz volt a lelkem. Ezt sosem lehet megszokni. Kellett néhány nap, míg újra magamra találtam.
Pici lánykám szélsebesen nödögél. Csoda kis lénye bearanyozza az életüket, és minden napra tartogat valami újat, valami varázslatot...Tanítjuk, s általa tanulunk...így megyünk egymás mellett hárman, kéz a kézben.
Náhány hete beköszöntött az az idöszak is, amit annyira vártam: anyás lett, ...úgy igazából. Naphosszat kapaszkodik belém, ölel, puszil, szeretget, és szinte minden percben igényel. Leírhatatlan érzés. Nem mondom, ez olykor igencsak  megnehezíti a hétköznapi feladatok elvégzését, és könnyü elúszni a tennivalókkal, de ez az, amiért érdemes élni, és KI KELL ÉLVEZNI ennek az idöszaknak is minden egyes pillanatát, mert semmi, soha nem jön vissza újra!

A karácsony szelleme minket is átjárt, és hozzánk is beszökött a közelgö ünnep minden szépsége, varázsa. Készülünk, ahogy csak tudunk. A lelkünk már ünneplöben, s a lakás is alakulgat. Erröl hoztam most néhány kis részletet, íme..
 Ez már a második ajtókoszorúnk...Az elsöt is magam készítettem, de nem voltam vele igazán megelégedve, így csináltam egy újat.

 A nappali egy részlete.

 Kis karácsonyi keresztszemes...A minta ötletét Zóra praktikái blog írója, Zita adta.

 Imádott kis mécses házikó gyüjteményem, a háttérben pedig még egy karácsonyi keresztszemes.


  A díszek is készülnek a fára. Csupa puhaság, amik nem okozhatnak bajt, ha kiváncsi kis kezek közé kerülnek.




A facebookon lesznek még képek, apróbb írások, de blogbejegyzéssel idén már nem jelentkezem, ezért szeretném megragadni az alkalmat, hogy minden kedves olvasómnak ezúton kívánjak nagyon szép, meghitt, békés és áldott Karácsonyi ünnepeket, boldog új esztendöt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése