2015. január 3., szombat

Új év,újra itt...

Tavaly szeptember...Ekkor jelentkeztem utoljára itt a blogon. Jó idöre háttérbe szorult az írás, csak a facebook oldalamon jelentek meg az apró kis szösszeneteim az elmúlt hónapokban. Akik ott követnek, tudják, voltam...csak ritkábban. :)
Csodálatos mentségem van, a legcsodálatosabb, amit el lehet képzelni! Október elsején megszületett a mi kicsi tündérkénk, Zorka.

Az idömet azóta természetesen föleg neki szentelem, de mivel egy tüneményes, nyugodt babácska és már elmúlt 3 hónapos, lassan újra tudok egy kis idöt áldozni a szenvedélyemnek is. Most nem haladósan, csak amolyan ráérösen, anyukásan. Nagyra értékelek minden aprócska lopott idöt, amit az alkotásnak szentelhetek, mert kikapcsol és energiával tölt fel.
Az új évre megfogadtam, hogy ismét gondozásba veszem a blogomat, hisz ez is a részem, így ahogy lehetöségem és idöm lesz, folyamatosan jelentkezni fogok bejegyzésekkel. Most szeretném majd szépen sorban az elmúlt idöszakot elétek tárni, mert azért szeptember óta készült és történt is ez meg az... :)

Kívánok Mindenkinek egészségben, szeretetben, békességben eltöltött, eredményekben és sikerekben gazdag boldog Új Esztendöt!
Szeretettel: Szandra

2 megjegyzés: